Pustili nás k vodě…

Publikováno: 17. července. 2009, 1 min. čtení
Aktualizováno: 15. ledna. 2021
Autor: Hynek Hanke

dscf8144Kolo je ten nejlepší způsob, jak se pohybovat po letním městě. Při příjemných patnácti kilometrech v hodině vám otevírá širokou škálu možností. Zajedete tam, zajedete jinam, stavíte se… Na letní cyklojízdu přijeli lidé večer po práci. Jeli jsme vykoupat se, chvilku postát na mýtince mezi stromy u stánku s občerstvením, zkoukli jsme opuštěný a vypuštěný bazén pod skálou i nový pražský protisměrný cyklopruh. Nakonec jsme zajeli do pankráckého Central Parku na koncert. Podívejte se na fotky.


dscf8083

Dan Mourek píše: ,,Doufam, ze se libilo koupani a ze doutnicek zachutnal, ze jste ocenili i zastavku v maringiotce pod Barrandovskyma terasama /i kdyz koupani v byvalem bazenu plnym pet lahvi asi nikdo nevyzkousel/ a ze jste se zrelaxovali v Cafe na Pul cesty. Skoda jen, ze nekteri si pletou Lahovice a Lipence asi jako Dalmacii s decimalkou…“


dscf8086


dscf8098

dscf8149


dscf8145


dscf81441

Rybník v Lahovicích leží na jihu Prahy přímo na cyklostezce A1. Na mapě jej na levém břehu Vltavy poznáte nad soutokem s Berounkou podle jeho trojúhelníkového tvaru.


dscf8142
dscf8132

Dan: ,,Ten clovek co jel po cyklopruhu v ul. Na Vrstvach /jedna z akci MHMP na zlepseni cyklistiky v Praze!/ byl opravdu David Vavra z Dobesky, ktery v okoli bydli.“


dscf8110

Dan: ,,Tak nezapomenta hlavne na velkou zářijovou jízdu 19.9. a prijedte na kole i v srpnu na koncert Radiohead,“

www.cyklojizdy.cz
Fotky Jirka aka Cobic: Letní cyklojízda.

 

Hynek Hanke
První šéfredaktor tohoto online magazínu (tehdy ještě pod názvem Prahou na kole). V redakci působil mezi lety 2008 a 2011.

Líbil se Vám článek? Podpořte náš další obsah!
Stačí 10 Kč a minuta Vašeho času.

Vyberte prosím částku, poté budete přesmerováni na darujme.cz

Mohlo by vás zajímat