Fotografie z křižovatky Kapitána Jaroše

Publikováno: 02. dubna. 2012, 1 min. čtení
Aktualizováno: 16. ledna. 2021
Autor: redakce
Publikováno: 02. dubna. 2012, 1 min. čtení
Aktualizováno: 16. ledna. 2021
Autor: redakce

Křižovatka Kapitána Jaroše — Dukelských Hrdinů je v provozu. Než provedeme důkladnou obhlídku jejího fungování, nabízíme vám na ochutnávku několik fotogragfií z minulého týdne, kdy stavba finišovala. Fotoalbum připravil Václav Kříž. O významu křižovatky a její nedávné historii se můžete dočíst na speciální stránce webu sdružení Auto*Mat.

redakce
Redakční tým online magazínu Městem na kole

újezďák 2. 4. 2012, 22:24

Pěkný,..

Hele nevěděl jsem kam napsat, ale vypadá to, že od Sliačské přes kousek ulice Podle Kačerova se asi buduje cyklostezka, podle všeho to je pokračování toho podivného cyklouzlu z ulice Na líše, který končil na chodníku... Začali tam minulej týden krtošit chodníky a teď tam najednou udělali obchvat autobusové zastávky a vše nasvědčuje, že je to cyklostezka :)

Vratislav Filler 3. 4. 2012, 09:46

Újezďák: Jo, bude to cyklostezka, chodníková, až ke Spořilovské. Projekt z přelomu století, netknutý vývojem za posledních deset let. Můžeme udělat tipování na to, kolik křížení bude řešeno přechodem pro chodce.

Václav Čadek 4. 4. 2012, 09:01

Tak jsem si včera cestou ze semináře (NEJEN) PRAHA CYKLISTICKÁ poprvé stisknul tlačítko cyklosemaforku na nově rekonstruované křižovatce. Veliké díky všem, kteří se na prosazení velmi potřebné úpravy této křižovatky podíleli.

Ivoš 15. 4. 2012, 22:38

K spoustě cykloopatření jsem skeptický, protože jsou v lepším případě nedotažená a často nesmyslná.
Rekonstrukce křižovatky na kpt. Jaroše mě však jednoznačně potěšila. Přejezdy tam i zpět odpovídají mojí stopě, jak jsem jezdil už před rekonstrukcí. To snad navrhoval cyklista.
Opravdu dobré a více takových.

Líbil se Vám článek? Podpořte náš další obsah!
Stačí 10 Kč a minuta Vašeho času.

Vyberte prosím částku, poté budete přesmerováni na darujme.cz

Mohlo by vás zajímat
Co se dělo na cyklokomisi od loňského podzimu?
Blogy,

Co se dělo na cyklokomisi od loňského podzimu?

24. července. 2022, 15min. čtení12